Consult-verhuur-verkoop-workshops - Draagconsulent Aafke Veldman
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Consulten:

Het dragen van je kindje is niet moeilijk, maar het heeft wel de nodige oefening nodig voordat je de bewegingen vloeiend en met je ogen dicht kan doen. Ik leer je in een ontspannen setting, op maat en naar jouw wens, je kindje veilig en ergonomisch te dragen. Ook als je al bekend bent met dragen, maar je loopt toch tegen problemen aan, dan gaan we samen kijken waar je tegenaan loopt. Voel je je toch niet helemaal vertrouwd en wil je onder mijn begeleiding nog eens samen oefenen? Je kunt met al je draagvragen bij mij terecht.

Waarom een draagconsult?

De voorkeur van een drager, draagdoek of manier van knopen van bijvoorbeeld je zus, een vriendin of kennis hoeft absoluut niet jouw voorkeur te zijn. Elk kindje heeft zijn of haar eigen start. Je kindje is voldragen, maar kan ook als prematuur, dysmatuur, (een kindje is dan te vroeg geboren of heeft een laag geboorte gewicht) of ziek geboren worden. En zo zijn er nog vele mogelijkheden op te noemen.

 

Kortom: Elk kindje is UNIEK!

 

Als draagconsulent kom ik persoonlijk bij jullie thuis en lever daardoor MAATWERK! Ik bekijk jullie persoonlijke situatie, kijk naar jullie vragen als ouders en naar de mogelijkheden om jullie kindje het beste te kunnen dragen. Ik geeft je handvatten, tips en trucs die je niet meekrijgt in een handleiding of tutorial. Dit is van grote meerwaarde om comfortabel je kindje te  kunnen dragen. Ook leer je van mij direct de juiste knooptechniek aan om jullie kindje ergonomisch maar vooral ook veilig te dragen. Ook wanneer je na een consult van mij nog tegen problemen aanloopt of vragen hebt kun je altijd bij mij terecht.

 

Vragen of wil je direct een draagconsult aanvragen? Neem gerust contact met mij op

INFORMATIE

Algemene informatie over dragen is altijd gratis. Ik informeer je graag over dragen en de voor- en nadelen van een draagsysteem. Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

STANDAARD DRAAGCONSULT – €45,- incl. BTW 

Tijdens een standaard consult leer ik je een knooptechniek aan van begin tot eind. Je kunt kiezen tussen een rekbare-, geweven doek of ringsling. Tijdens een standaard consult, dat één op één plaatsvindt, leer ik je stap voor stap om de draagdoek veilig en ergonomisch te gebruiken. Hierdoor kan ik maatwerk leveren en al jou persoonlijke draagvragen beantwoorden en na afloop van dit consult kun je je kindje veilig en ergonomisch dragen. Tijdens een consult wordt altijd gebruik gemaakt van een draagpop.

 

Heb je nog geen eigen draagdoek in je bezit? Geen probleem, ik neem verschillende draagdoeken mee om mee te knopen en proberen. Eventueel is het ook mogelijk om een draagdoek naar keuze na afloop van het consult bij mij aan te schaffen.

PASCONSULT – €35,- incl. BTW  ~ DUOPASCONSULT – €60,- incl. BTW

Een pasconsult is bedoelt om te ontdekken welke ergonomische drager (draagzak) bij jou past. Tijdens een pasconsult geef ik uitgebreide informatie over de verschillende ergonomische dragers en gaan we kijken welke drager het beste bij jou past. Ik heb een uitgebreid assortiment van meer dan 40 verschillende soorten ergonomische dragers die gepast kunnen worden. Voorafgaande aan het consult maak ik wel selectie in het aantal dragers afhankelijk van de vraag van de ouders en/of de broekmaat en leeftijd van jullie kindje. Tijdens dit consult wordt altijd gebruik gemaakt van een draagpop. Na afloop van een pasconsult is het eventueel mogelijk om de drager van jullie keuze bij mij aan te schaffen.

DUOCONSULT – €75,- incl. BTW

Wil je samen met je partner, een vriendin of iemand anders leren knopen? Tijdens een DUOconsult leer ik jullie een knooptechniek aan van begin tot eind. Je kunt kiezen tussen een rekbare-, geweven doek of ringsling. Tijdens een DUOconsult, dat gezamelijk plaatsvindt, leer ik jullie stap voor stap om de draagdoek veilig en ergonomisch te gebruiken. Hierdoor kan ik maatwerk leveren en al jullie persoonlijke draagvragen beantwoorden en na afloop van dit consult kun je je kindje veilig en ergonomisch dragen. Tijdens een consult wordt altijd gebruik gemaakt van een draagpop.

 

Heb je nog geen eigen draagdoek in je bezit? Geen probleem, ik neem verschillende draagdoeken mee om mee te knopen en proberen. Eventueel is het ook mogelijk om een draagdoek naar keuze na afloop van het consult bij mij aan te schaffen.

VERHUUR

Wil je graag tijdens je vakantie gebruik maken van een ergonomische drager of draagdoek? Of wil je ervaren of het dragen van je kindje in een drager of draagdoek wel bij jullie past en bevalt? Hiervoor kun je laagdrempelig een drager of draagdoek bij mij huren. Ik verhuur verschillende draagdoeken en baby-, peuter- en kleuterdragers.

 

Prijs verhuur:

  • 1 week:     € 10,-
  • 2 weken:  € 15,-
  • 3 weken:  € 20,-

 

De borg van een draagdoek of ergonomische dager is afhankelijk van de nieuwprijs van de doek of drager. De volledige borg krijg je terug wanneer de draagdoek of drager in originele staat terug komt.

 

Een weekend huren? Vraag naar de mogelijkheden.

VERKOOP DRAAGDOEK- DRAGER – vanaf €45,- incl.  BTW

Als extra service naar mijn klanten toe, heb ik als draagconsulent ook verschillende draagdoeken en/of ergonomische dragers op voorraad die bij mij aangeschaft kunnen worden in mijn draagstudio of na afloop van een consult. Indien jouw favoriet niet aanwezig is, is het ook mogelijk dat ik deze voor je ga bestellen. Ook tijdens een consult neem ik mijn verkoop voorraad voor je mee zodat je na afloop gelijk kunt gaan dragen met de draagdoek of drager naar keuze. Afhankelijk van je keuze zijn deze te koop vanaf €45,- incl. BTW. Meer weten? Neem gerust contact met mij op.

CADEAUBON

Zoek je een UNIEK (kraam)cadeau?  Wil je graag samen met vriendinnen tijdens bijvoorbeeld een BABYSHOWER een consult, draagdoek of drager cadeau geven? Dit is natuurlijk mogelijk. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Een consult naar keuze
  • Een bedrag naar keuze
  • Draagdoek of ergonomische drager uit mijn assortiment: prijs afhankelijk van product.

WORKSHOPS – prijs op aanvraag –

Ben je nieuw of al bekend met het ergonomisch dragen? Tijdens een workshop leer je in een groep een knooptechniek (buik, heup of rug) van begin tot eind. Ook is er de mogelijkheid om je knooptechnieken te verbreden door een nieuwe techniek aan te leren. Tijdens een workshop, dat in groepsverband (3-5 personen) plaatsvindt, kan ik maatwerk leveren en al jou draagvragen beantwoorden. Hierdoor leer je je kindje veilig en ergonomisch te dragen.

 

Ook is het mogelijk om tijdens een workshop te volgen om verschillende dragers te passen, tijdens deze workshop kun je ervaren welke verschillende soorten dragers er zijn, en ervaren of deze ook bij jou past.

 

Tijdens een workshop wordt er altijd gebruik gemaakt van draagpoppen.

Pinnen-Ja-Graag