Consult-verhuur-informatie-workshops - Draagconsulent Aafke Veldman
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Consulten:

Het dragen van je kindje is niet moeilijk, maar het heeft wel de nodige oefening nodig voordat je de bewegingen vloeiend en met je ogen dicht kan doen. Ik leer je in een ontspannen setting, op maat en naar jouw wens, je kindje veilig en ergonomisch te dragen. Ook als je al bekend bent met dragen, maar je loopt toch tegen problemen aan, dan gaan we samen kijken waar je tegenaan loopt. Voel je je toch niet helemaal vertrouwd en wil je onder mijn begeleiding nog eens samen oefenen? Je kunt met al je draagvragen bij mij terecht.

Waarom een draagconsult?

De voorkeur van een drager, draagdoek of manier van knopen van bijvoorbeeld je zus, een vriendin of kennis hoeft absoluut niet jouw voorkeur te zijn. Elk kindje heeft zijn of haar eigen start. Je kindje is voldragen, maar kan ook als prematuur, dysmatuur, (een kindje is dan te vroeg geboren of heeft een laag geboorte gewicht) of ziek geboren worden. En zo zijn er nog vele mogelijkheden op te noemen.

 

Kortom: Elk kindje is UNIEK!

 

Als draagconsulent kom ik persoonlijk bij jullie thuis en lever daardoor MAATWERK! Ik bekijk jullie persoonlijke situatie, kijk naar jullie vragen als ouders en naar de mogelijkheden om jullie kindje het beste te kunnen dragen. Ik geeft je handvatten, tips en trucs die je niet meekrijgt in een handleiding of tutorial. Dit is van grote meerwaarde om comfortabel je kindje te  kunnen dragen. Ook leer je van mij direct de juiste knooptechniek aan om jullie kindje ergonomisch maar vooral ook veilig te dragen. Ook wanneer je na een consult van mij nog tegen problemen aanloopt of vragen hebt kun je altijd bij mij terecht.

 

Vragen of wil je direct een draagconsult aanvragen? Stuur een mail naar info@draagconsulent.nl

INFORMATIE

Algemene informatie over dragen is altijd gratis. Ik informeer je graag over dragen en de voor- en nadelen van een draagsysteem. Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

STANDAARD DRAAGCONSULT – €45,- incl. BTW

Ben je nieuw met het dragen en knopen dan leer je tijdens dit consult een knooptechniek (buik, heup of rug) van begin tot eind. Je kunt kiezen tussen een rekbare- of een geweven doek. Tijdens dit consult, dat één op één plaatsvindt, kan ik maatwerk leveren en al jou draagvragen beantwoorden. Hierdoor leer je je kindje in de goede houding en comfortabel te dragen. Tijdens dit consult wordt gebruik gemaakt van een draagpop.

PASCONSULT – €35,- incl. BTW

Een pasconsult is bedoelt om te ontdekken welke ergonomische drager (draagzak) bij jou past. Tijdens een pasconsult geef ik informatie over de verschillende ergonomische dragers en gaan we kijken welke drager het beste bij jou past. Ik heb een uitgebreid assortiment aan dragers die gepast kunnen worden. Tijdens dit consult wordt gebruik gemaakt van een draagpop.

DUOCONSULT – €70,- incl. BTW

Wil je samen met je partner, een vriendin of iemand anders leren knopen? Ben je nieuw met het dragen en knopen?  Tijdens dit consult leer ik je een knooptechniek (buik, heup of rug) van begin tot eind. Je kunt kiezen tussen een rekbare- of een geweven doek. Tijdens dit consult dat samen plaatsvind kan ik jullie maatwerk leveren en al jullie draagvragen beantwoorden. Hierdoor leer je je kindje in de goede houding en comfortabel te dragen. Tijdens dit consult wordt gebruik gemaakt van draagpoppen.

VERHUUR

Wil je graag tijdens je vakantie gebruik maken van een ergonomische drager of draagdoek? Of wil je ervaren of een drager of draagdoek je wel bevalt? Hiervoor kun je laagdrempelig een drager of draagdoek bij mij huren. Ik verhuur baby-, peuter- en kleuterdragers.

 

Prijs verhuur:

 • 1 week:     € 10,-
 • 2 weken:  € 15,-
 • 3 weken:  € 20,-

 

De borg van een draagdoek of ergonomische dager is afhankelijk van de nieuwprijs van de doek of drager. De volledige borg krijg je terug wanneer de draagdoek of drager in originele staat terug komt.

 

Een weekend huren? Vraag naar de mogelijkheden.

CADEAUBON

Zoek je een UNIEK cadeau? Wil je graag als een consult of draagdoek cadeau geven? Dit is natuurlijk mogelijk. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Standaard draagconsult
 • Pasconsult
 • Duo consult samen met je partner/vriendin/zus etc.
 • Draagdoek of ergonomische drager uit mijn assortiment: prijs afhankelijk van product.

WORKSHOPS – prijs op aanvraag –

Ben je nieuw of gevorderd met het dragen en knopen dan leer je tijdens een workshop een knooptechniek (buik, heup of rug) van begin tot eind. Ook is er de mogelijkheid om je knooptechniek te verbreden door een nieuwe techniek aan te leren. Tijdens een workshop, dat in groepsverband (3-4 personen) plaatsvindt, kan ik maatwerk leveren en al jou draagvragen beantwoorden. Hierdoor leer je je kindje in de goede houding en comfortabel te dragen.

 

Knooptechnieken tijdens een workshop kunnen zijn:

 • Heupdragen met platte knoop of schuifknoop (korte doek)
 • Ringsling
 • Heupdragen met de lange doek
 • Front Wrap Cross Carry (FWCC) (basis buikdragen met de geweven doek)
 • Double Cross Carry (DCC)
 • Rekbare doek
 • Ringsling
 • Classic Rucksack Carry (basis rugdragen met de geweven doek)
 • Cross Rucksack Carry
 • Double Hammock

 

Ook is het mogelijk om tijdens een workshop te volgen om verschillende dragers te passen, tijdens deze workshop kun je ervaren welke verschillende soorten dragers er zijn, en ervaren of deze ook bij jou past.

 

Tijdens een workshop wordt er altijd gebruik gemaakt van draagpoppen.

Pinnen-Ja-Graag