Consult-verhuur-verkoop-draagstudio - Draagconsulent Aafke Veldman
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Draagconsulten:

Hoe ziet een consult eruit?

 

Een draagconsult kan plaatsvinden bij jullie aan huis of in mijn praktijkruimte plaatsvinden. Ik laat jullie uitgebreid kennismaken met de verschillende draagdoeken en/of draagzakken uit mijn ruime assortiment. We gaan in gesprek om er achter te komen wat het beste bij jullie en jullie kindje past en ik beantwoord graag al jullie vragen. Je leert van mij direct de juiste kooptechniek en/of afsteltechniek aan. Ook geef ik je handvatten, tips en trucs. Je partner mag altijd kosteloos mee oefenen. Mocht je na het consult nog ergens tegenaan lopen of vragen over hebben? Dan kun je altijd bij mij terecht voor nazorg via de WhatsApp of mail!

 

Wat je misschien nog niet wist?

 

 • Als Gecertificeerd Die Trageschule draagconsulent ben ik uitgebreid opgeleid, en alle opleidingsdelen van Die Trageschule heb doorlopen.
 • Dat ik aanvullende opleidingen heb gevolgd voor het dragen van een kindje in een medische ‘speciale situatie’ en het dragen van prematuur geboren kinderen.
 • Dat ik nieuwsgierig ben naar de nieuwste ontwikkelingen en trends op draaggebied en ze nauwlettend in de gaten houd.
 • Dat ik continue investeer in de allernieuwste draagdoeken en draagzakken, en volg regelmatig extra opleidingen, bijscholingen en intervisies.
 • Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten en werk samen met verschillende (zorg) professionals waardoor ik jou kan voorzien van het allerbeste advies dat passend is bij jullie persoonlijke situatie.
 • Tijdens een consultafspraak wordt er altijd gewerkt volgens de huidige RIVM richtlijnen.

 

 

Je ontvang altijd maatwerk!

Pasconsult

€ 50,-

Een pasconsult is bedoelt om te ontdekken welke draagzak bij jou past. Tijdens een pasconsult geef ik informatie over de verschillende ergonomische dragers en gaan we passen en ervaren welke draagzak het beste past bij jouw en je kindje. Ik heb een groot assortiment van meer dan 55 verschillende soorten ergonomische draagzakken die gepast kunnen worden. Voorafgaande aan het consult maak ik wel selectie in het aantal dragers afhankelijk van de vraag van de ouders en/of de broekmaat en leeftijd van jullie kindje. Tijdens dit consult wordt altijd gebruik gemaakt van een draagpop. Na afloop van een pasconsult is het eventueel mogelijk om de draagzak van jullie keuze bij mij aan te schaffen.

 

 • Duo consult: Wil je graag samen met iemand anders deelnemen aan een consult? Bijvoorbeeld: je zus/broer/vriend(in)/tante/oma etc. dan kun je zeer voordelig een duo-consult afspreken. (+ €25,-)
 • Met meerdere personen een consult volgen: vraag naar de (workshop) mogelijkheden.

Knoopconsult

€ 50,-

Tijdens een knoopconsult leer ik je een knooptechniek met een draagdoek aan van begin tot eind. Je kunt kiezen tussen een rekbare-, geweven doek of ringsling. Tijdens een knoopconsult, dat één op één plaatsvindt, leer ik je stap voor stap om de draagdoek veilig en ergonomisch te gebruiken. Hierdoor kan ik maatwerk leveren en al jou persoonlijke draagvragen beantwoorden en na afloop van dit consult kun je je kindje veilig en ergonomisch dragen. Tijdens een consult wordt altijd gebruik gemaakt van een draagpop.

 

Heb je nog geen eigen draagdoek in je bezit? Geen probleem, tijdens het consult kun je met verschillende draagdoeken knopen en uit proberen. Eventueel is het ook mogelijk om een draagdoek naar keuze na afloop van het consult bij mij aan te schaffen.

 

 • Duo consult: Wil je graag samen met iemand anders deelnemen aan een consult? Bijvoorbeeld: je zus/broer/vriend(in)/tante/oma etc. dan kun je zeer voordelig een duo-consult afspreken. (+ €25,-)
 • Met meerdere personen een consult volgen: vraag naar de (workshop) mogelijkheden.

Standaard Consult

€ 55,-

Wil je eerst graag uitgebreid informatie over de verschillende mogelijkheden om je kindje te gaan dragen, dat is een standaard consult de uitkomst. Tijdens dit consult is het mogelijk een uitgebreid aantal draagdoeken en draagzakken te proberen, en geef ik een uitleg over de verschillende draagwijzen, en kun je zelf passen en ervaren wat de verschillen zijn om met een draagdoek of een draagzak te dragen.

 

Wanneer je een keuze hebt gemaakt welke draagwijze het beste bij jullie past leer ik je óf stap voor stap om de draagdoek veilig en ergonomisch te gebruiken óf ga je door te passen en ervaren ontdekken welke draagzak bij jouw past. Tijdens dit consult wordt altijd gebruik gemaakt van een draagpop. Na afloop van een standaard consult is het eventueel mogelijk om een draagdoek of ergonomische drager van jullie keuze bij mij aan te schaffen.

 

 • Duo consult: Wil je graag samen met iemand anders deelnemen aan een consult? Bijvoorbeeld: je zus/broer/vriend(in)/tante/oma etc. dan kun je zeer voordelig een duo-consult afspreken. (+ €25,-)
 • Met meerdere personen een consult volgen: vraag naar de (workshop) mogelijkheden.

Zwanger en baby consult € 85,-

Ben je zwanger en wil je graag voordat je baby is geboren uitgebreide informatie over de mogelijkheden om straks je baby ergonomisch te dragen? Dan is een zwanger en baby consult wat voor jou!

 

Dit consult bestaat uit twee consult afspraken:

 

Tijdens de eerste consult afspraak (in mijn draagstudio) geef ik uitleg over ergonomisch dragen, de verschillende draagwijzen, en kun je zelf passen en ervaren wat de verschillen zijn om met een draagdoek of ergonomische drager (draagzak) te dragen.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt welke draagwijze het beste bij jullie past leer ik je óf stap voor stap om een draagdoek veilig en ergonomisch te gebruiken óf ga je door te passen en ervaren ontdekken welke draagzak bij jouw past. Tijdens dit consult wordt altijd gebruik gemaakt van een draagpop. Na afloop van dit consult is het eventueel mogelijk om een draagdoek of draagzak van jullie keuze bij mij aan te schaffen.

 

De tweede consult afspraak maken we wanneer je baby is geboren en jullie er aan toe zijn om te gaan dragen (dit verschilt erg per persoon wanneer dit het juiste moment is). Tijdens dit consult kom ik bij jullie thuis en lopen we de knoop- en/of afteltechniek nogmaals door met behulp van een draagpop. Hierdoor kan ik maatwerk leveren en al jou persoonlijke draagvragen beantwoorden en na afloop van dit consult kun je je kindje veilig en ergonomisch bij je dragen.

Kort Consult

€25,-

In mijn draagstudio: passend, maar kort advies (1-3 draagzakken passen) en volledig afstellen van de drager.

 

Online: Heb je al een ergonomische drager of draagdoek maar ervaar je een probleem bij het gebruik van je draagdoek of draagzak en wil je graag even live advies van mij? We kunnen een videobel afspraak maken, zodat ik kan meekijken tegen welke problemen je aanloopt en al je vragen beantwoorden. Kosten: € 15,-

 

Cadeaubon

Zoek je een UNIEK (kraam)cadeau?  Stop dan met zoeken!! Je kunt ook een consult of een (deel van) draagdoek/ draagzak cadeau geven?

Je kunt kiezen uit:

 • Een consult naar keuze
 • Een bedrag naar keuze voor (gedeelte van) een consult of draagdoek of ergonomische drager uit mijn assortiment.

(Prijs is afhankelijk van het product)

Consult voorwaarden

 • De bovenstaande consulttarieven zijn per consult.
 • De bovenstaande consult tarieven aan huis zijn incl. reiskosten tot 25 km vanaf Sondel (Balk).
 • Daarna wordt er een reiskosten meerprijs gerekend. Dit is in overleg en afhankelijk van de reisafstand.
 • Mijn werkgebied strekt zicht uit tot plaatsen tot ongeveer 60 minuten rijden vanuit Balk. Ik ben werkzaam in de provincies: Friesland, Flevoland, Overijssel en Drenthe.
 • Tijdens een consult wordt er geoefend met draagpoppen van Renates Puppenstube. Het hoofdje en het lijfje van deze poppen zijn verzwaard zodat deze pop aanvoelt als een echte baby.
 • Aafke Veldman, Draagconsulent geeft advies. Als ouder blijf je ten allen tijde verantwoordelijk voor je kindje, zowel voor, tijdens als na het volgen van een consult of workshop.
 • Betaling van een consult en/of de aanschaf van een draagzak of draagdoek kan via pin of contante betaling worden voldaan.

 

 • Als draagconsulent ben ik graag bereikbaar voor iedere ouder en/of verzorger. Wanneer je niet de financiële middelen hebt voor een consult en/of de aanschaf van een draagsysteem. Neem gerust contact met mij op, dan zoeken we naar een passende oplossing voor advies op maat binnen jullie budget. 

Draagstudio – praktijkruimte

Als extra service voor mijn klanten heb ik een praktijkruimte aan huis: mijn draagstudio. In mijn draagstudio kan op afspraak een consult plaatsvinden en richt zich verder uitsluitend op draagdoeken, ergonomische draagzakken en draaggerelateerde producten.

 

Ook zal er regelmatig een draaginloopmoment plaatsvinden waar je zonder afspraak bij mij langs kunt komen voor advies of voor de aanschaf van een draagdoek, ergonomische draagzak. Deze inloopmomenten worden aangekondigd op mijn Facebook pagina.

 

Mijn draagstudio is een extra service die ik wil bieden, ik blijf uiteraard ook voor consulten bij jou thuis komen.

Verkoop

Omdat ik het heel belangrijk vind om je altijd te kunnen voorzien van advies op maat, heb ik er voor gekozen om geen webshop te hebben. Maar ik vind het wel erg belangrijk dat je na afloop van een consult wel gelijk kan starten met dragen! Daarom heb ik als extra service ook verschillende draagdoeken en ergonomische draagzakken op voorraad die bij mij aangeschaft kunnen worden. Dit kan op afspraak in mijn draagstudio of na afloop van een consult.

 

In mijn draagstudio vind je allerlei verschillende typen draagdoeken en ergonomische dragers in baby-, peuter- als kleutermaten. En vind je hier ook verschillende soorten draagjassen, draagvesten en andere draagaccessoires. Wanneer ik jouw favoriete draagdoek of draagzak niet op voorraad heb, is het ook mogelijk dat ik deze voor je ga bestellen.

 

Tijdens een consultafspraak aan huis neem ik altijd mijn voorraad draagdoeken-draagzakken voor je mee zodat je na afloop gelijk kunt gaan dragen met de draagdoek of draagzak naar keuze.

Verhuur

Wil je graag tijdens je vakantie gebruik maken van een ergonomische draagzak of draagdoek? Of wil je ervaren of het dragen van je kindje wel bij jullie past? Hiervoor kun je baby-, peuter- en kleuterdragers bij mij huren.

 

Prijs verhuur:

 • 1 t/m 7 dagen:       € 15,-
 • 8 t/m 14 dagen:    € 20,-
 • 15 t/m 21 dagen:  € 25,-

 

Tijdens een huurperiode wordt een borg gevraagd wat afhankelijk is van de nieuwprijs van je gehuurde product. Deze borg krijg je uiteraard terug wanneer het gehuurde product in originele staat terug komt.

Pinnen-Ja-Graag