Fräulein Hübsch - Draagconsulent Aafke Veldman
16206
post-template-default,single,single-post,postid-16206,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fräulein Hübsch

Fräulein Hübsch

Om te blijven vernieuwen en ontdekken wat er in draagland beschikbaar is, is het altijd erg leuk om een product te mogen testen en te ervaren als draagconsulent. Deze Mei-tai van Fräulein Hübsch gaat de komende maanden op reis langs verschillende draagconsulenten van Trageschule The Netherlands om dit Oostenrijkse merk te ervaren. Na het ontvangst met de post direct natuurlijk gaan wandelen.

Eerste indruk: Fijne drager die erg simpel te gebruiken is. Het zitvlak kan makkelijk verkleind worden door te versmallen met het stevige klittenband! Bij onze jongste (68/74) was dit niet nodig. Daarnaast kun je het rugpand op twee verschillende groottes gebruiken. In gebruik erg handig een heupband met een gesp en de schouderbanden kun je goed aanspannen en daarna knopen.

Na een uurtje wandelen: heerlijke comfortabele drager die lekker stevig blijft zitten, fijne gevoerde schouderbanden voor het draagcomfort, dochterlief vond het heerlijk en ik ben stiekem al een beetje verliefd!

Vervolg: deze drager de rest van de dagen intensief gebruikt, ik heb mijn man hem late

n passen en die was ook erg enthousiast of het feit dat de heupband met een kliksysteem gebruikt moet worden maar dat je hem erg fijn kunt aanspannen met de schouderbanden.

Ook heb ik de drager met een twee maanden oud meisje laten passen, het is echt super makkelijk dat de heupband smaller gemaakt kan worden met het stevige klittenband, dit werkt snel en is makkelijk in gebruik. De draagdoekenstof op het rugpand sluit heerlijk om haar heen en geeft haar stevigheid.

Conclusie: deze drager ga ik graag toevoegen aan mijn assortiment, doordat de schouderbanden gekruist over de rug gedragen worden (kindje op de buik) verdeeld dit het gewicht van je kindje erg fijn. Voor iemand met bijvoorbeeld rugklachten kan dit een groot voordeel zijn. Dus er zijn twee dragers onderweg, eentje in de maat Baby (mt 50/56 – 80/86) en eentje in de maat Toddler (mt 74/80- 98).

Ook ben ik officieel de eerste draagconsulent die dit mooie merk mag verkopen in Nederland, dat is natuurlijk altijd leuk om te horen 🙂