Hoppediz draagdoeken - Draagconsulent Aafke Veldman
16423
post-template-default,single,single-post,postid-16423,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoppediz draagdoeken

Hoppediz draagdoeken

Hoppediz draagdoekenreis:

 

Omdat ik lid ben van de Vereniging van Draagdoekconsulenten is het mogelijk om nieuwe draagdoeken en/ of ergonomische dragers te proberen, en gaan ze op reis langs verschillende draagconsulenten. Deze week ontving ik een pakketje met drie geweven draagdoeken van Hoppediz, en van deze draagdoeken wil ik graag mijn ervaring met jullie delen.

Ik ontving de volgende doeken:

  • Hoppediz Aberdeen: een draagdoek uit de klassieke lijn van 100% katoen
  • Hoppediz New York Mocca/ Violet: een jacquard geweven doek van 100% katoen
  • Hoppediz Papamoa Koralle: een superzachte jacquard geweven doek van 100% katoen

 

Als eerste begon ik met de Hoppediz Aberdeen, de draagdoek uit de klassieke lijn, een mooie doek met een fijn strependesign. De doek ik echt super soepel en mooi dun wat deze doek erg geschikt maakt om vanaf de geboorte gebruiken. Opvallend is dat de draagdoeken van Hoppediz erg mooi breed zijn (70 cm) waardoor ze ook fijn te gebruiken zijn bij grotere kindjes.

Als tweede pakte ik de Hoppediz New York Mocca/ Violet: Dit is een jacquard geweven doek met een super mooie gloed, hij lijkt wel te glimmen. Deze draagdoek is een nieuwe kleur in het assortiment van het New York design. Deze draagdoek is ook erg soepel en makkelijk te knopen, en erg fijn geweven. Ook is deze kleur echt prachtig!

Als laatste was de Hoppediz Papamoa Koralle aan de beurt, het eerste wat me opvalt is dat deze jacquard geweven draagdoek dikker is qua weving in vergelijking met de andere twee draagdoeken. Ook deze draagdoek is wederom erg soepel en mooi glad waardoor het aanspannen van deze draagdoek erg makkelijk gaat. Erg fijne doek die erg mooi en makkelijk knoopt.

Kortom: super leuk om deze draagdoeken te ervaren en te proberen. En nu gaan ze weer op reis!! 🙂